Πανιώνιος: Σούπερ κίνηση με Μοσκόφ

Ο Πανιώνιος απέκτησε τον Μαυροβούνιο άσο Νικολά Μοσκόφ, ο οποίος έπαιζε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέκτησε και τον φουνταριστό Γιάννη Παπάκο

Πανιώνιος: Σούπερ κίνηση με Μοσκόφ

Σούπερ κίνηση από τον Πανιώνιο στο πόλο ανδρών, με την απόκτηση του Νικολά Μοσκόφ. Ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Νικολά Μοσκόφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο!

Οι «κυανέρυθροι» ενισχύονται σημαντικά, καθώς ο 23χρονος διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τα τρία πρώτα χρόνια, έως ότου τον τίτλο αυτόν κερδίσει πέρσι ο συμπαίκτης του στον Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέξανδρος Γούνας.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και το τμήμα Υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΣΚΩΦ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Νικολά καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος.

Ο Νικολά Μοσκόφ στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, έγραψε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Μετά από τέσσερα χρόνια ήρθε η ώρα να πω αντίο στον Απόλλωνα. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και έπαιξα μαζί με σπουδαίους παίχτες, αλλά επίσης ακόμα καλύτερους ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Συλλόγου, τον πρόεδρο, αλλά και τους οπαδούς. Θα έχουν για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια! Καλή τύχη στο μέλλον!».

Ενίσχυση με Παπάκο στα δύο μέτρα!

Οι μεταγραφές δεν σταματάνε εδώ για τον Πανιώνιο. Ο «Ιστορικός» απέκτησε και τον Γιάννη Παπάκο.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Παπάκο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Γιάννης αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και έχει εμπειρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς έχει αγωνιστεί και στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Posillipo.

Καλώς ήρθες Γιάννη στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ».

Πήρε Μαυρωτά στις γυναίκες

Ο Πανιώνιος προχώρησε σε μεταγραφή και στις γυναίκες. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε την Ιφιγένεια Μαυρωτά που έπαιζε στον Νηρέα Χαλανδρίου ενώ έχει φορέσει με επιτυχία και το σκουφάκι της Βουλιαγμένης.