Πρωτάθλημα πόλο κορασίδων: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο, νίκησε τη Βουλιαγμένη 7-3

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα πόλο στην κατηγορία των κορασίδων. Κέρδισε στον τελικό 7-3 τη Βουλιαγμένη.

Πρωτάθλημα πόλο κορασίδων: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο, νίκησε τη Βουλιαγμένη 7-3

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κορασίδων (Κ15), καθώς επικράτησε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με 7-3 του ΝΟ Βουλιαγμένης, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, το απόγευμα της Κυριακής (6/6).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-3

Οκτάλεπτα: 0-0, 1-1, 3-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοροσιάδης): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη 2, Καππούζου, Κοτσάκη, Δρακωτού, Παπαδοπούλου 5, Κουκουφίκη, Τορνάρου Δ., Τσούπη, Δενδρινού, Αλευρά, Δασκαλοπούλου, Μεϊμέτη, Κοτσαμπά, Κλεισούρα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΜΕΝΗΣ (Ρούπακας): Χατζή, Κρασά 1, Γεωργακοπούλου, Οικονόμου, Τσολίγκα, Μαδένογλου, Παπανικολάου, Βιδάλη, Ευκαρπίδη 2, Γιαννοπούλου, Κουρεμέτη, Μηστριστάκη, Ντούλη.

Τρίτος ο Εθνικός

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Εθνικός Πειραιά που νίκησε 8-7 τον Νηρέα Χαλανδρίου στον μικρό τελικό στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Την απονομή του τροπαίου και των χρυσών μεταλλίων στις πρωταθλήτριες έκανε το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνος έφορος της γυναικείας υδατοσφαίρισης Εύη Μωραϊτίδου και τα μεττάλλια σε Βουλιαγμένη και Εθνικό ο αλυτάρχης Δημήτρης Κύρκος.

Η Τελική κατάταξη της Τελικής φάσης: 1. Ολυμπιακός, 2. ΝΟ Βουλιαγμένης, 3. Εθνικός Πειραιά, 4. Νηρέας Χαλανδρίου, 5. ΑΝΟ Γλυφάδας, 6. ΓΣ Ηλιούπολης, 7. ΠΑΟΚ, 8. ΝΕ Πατρών, 9. ΝΟ Χανίων, ΝΑΟ Κέρκυρας.