Τζούρο Ράντοβιτς: Τρία γκολ ο Μαυροβούνιος άσος του Ολυμπιακού στο φιλικό με τις ΗΠΑ

Το Μαυροβούνιο κέρδισε 7-6 στα πέναλτι (11-11 κανονική διάρκεια) τις ΗΠΑ σε φιλικό αγώνα στο Χέρτζεγκ Νόβι, με τον άσο του Ολυμπιακού Τζούρο Ράντοβιτς να σκοράρει τρεις φορές.

Τζούρο Ράντοβιτς: Τρία γκολ ο Μαυροβούνιος άσος του Ολυμπιακού στο φιλικό με τις ΗΠΑ

Οι Εθνικές ομάδες στο πόλο που θα βρεθούν στο Τόκιο το καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μία από αυτές είναι και το Μαυροβούνιο του Τζούρο Ράντοβιτς, ο οποίος από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος αριστερόχειρας άσος στο πρόσφατο φιλικό του Μαυροβουνίου με αντίπαλο τις ΗΠΑ, σημείωσε τρία γκολ στη νίκη της ομάδας του με 7-6 στα πέναλτι (11-11 κανονική διάρκεια).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού σκόραρε στην πρώτη και στη δεύτερη περίοδο από ένα γκολ ενώ στη διαδικασία των πέναλτι δεν λάθεψε και σημείωσε ένα ακόμη τέρμα.

Για τις ΗΠΑ ο Φάρμερ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με το Περιστέρι πέτυχε δύο τέρματα ενώ σκόραραν και οι Μπόουεν (4) που τη σεζόν που μας πέρασε τον είδαμε στον Απόλλωνα Σμύρνης, Χούπερ (2) που αγωνιζόταν στο Π. Φάληρο, Στίβενσον (2) που φορούσε το σκουφάκι της Γλυφάδας και Ραμίρεζ (3) που έπαιζε στο Π. Φάληρο, μαζί με τον Χούπερ.