Η επιθυμία Μαρινάκη για έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό και ο Φιλίποβιτς

Θοδωρής Βλάχος και Χάρης Παυλίδης την Κυριακή (23/3) μετά το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες ευχαρίστησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στα δύο τμήματα. Επιθυμία του διοικητικού ηγέτη των πρωταθλητών είναι ένας πανίσχυρος Ολυμπιακός.

Η επιθυμία Μαρινάκη για έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό και ο Φιλίποβιτς

Βιάστηκαν κάποιοι το περασμένο καλοκαίρι να...διαλύσουν τον Ολυμπιακό. Σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, τα τμήματα πόλο παρέμειναν στην κορυφή και έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στους φίλους της ομάδας του Πειραιά, έχοντας ήδη κατακτήσει 6 τρόπαια μέσα σε λίγους μήνες.

Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού πόλο: Ο Φιλίποβιτς στον Ολυμπιακό!

Όλοι μετά τις επιτυχίες μιλούν για την προσφορά και τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θέλει να βλέπει έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό σε πόλο ανδρών και γυναικών, που θα πρωταγωνιστεί για χρόνια στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Φίλιπ Φιλίποβιτς: Αυτός είναι ο Σέρβος «φονιάς» που πήρε ο Ολυμπιακός (vids)

Η παρουσία λοιπόν του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποτελεί εγγύηση για μια μεταγραφή επιπέδου Φίλιπ Φιλίποβιτς, αφού μιλάμε για έναν από τους καλύτερους πολίστες όλων των εποχών. Έναν παίκτη που μπορεί με μία του κίνηση, ένα σουτ, μια πάσα να αλλάξει τα πάντα.

Φιλίποβιτς: «Στόχος μου του Champions League»

Το βέβαιο είναι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις τις επόμενες μέρες, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι πάντα δίπλα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και να στηρίζει τα τμήματά του πόλο, αφού επιθυμία του ίδιου όπως και όλων φίλων της ομάδας είναι ένας πανίσχυρος Σύλλογος σε Ελλάδα και Ευρώπη.