Καμμένου – Καραγιάννη: «Χρέος μας να δώσουμε την ψυχή μας»

Η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη αποτελούν το νέο δίδυμο στη θέση των ομοσπονδιακών τεχνικών για τα Εθνικά συγκροτήματα νέων γυναικών, νεανίδων και κορασίδων. Η κοινή τους δήλωση

Καμμένου – Καραγιάννη: «Χρέος μας να δώσουμε την ψυχή μας»

Νέο δίδυμο εδώ και λίγες μέρες στις «μικρές» Εθνικές ομάδες, με τις Αλεξία Καμμένου και Ευτυχία Καραγιάννη να αναλαμβάνουν τα Εθνικά συγκροτήματα νέων γυναικών, νεανίδων και κορασίδων.

Οι δυο προπονήτριες με κοινή τους δήλωση ευχαριστούν την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τον πρόεδρό της Κυριάκο Γιαννόπουλο και δηλώνουν αποφασισμένες να δώσουν και την ψυχή τους προκειμένου να οδηγήσουν τα Εθνικά συγκροτήματα σε νέες μεγάλες επιτυχίες.

Η δήλωσή των Αλεξίας Καμμένου, Ευτυχίας Καραγιάννη:

«Ευχαριστούμε πολύ την ΚΟΕ και τον πρόεδρό της Κυριάκο Γιαννόπουλο για την ευκαιρία που μας δίνουν. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιες της εμπιστοσύνης τους.

Οι ομάδες αυτές αποτελούν το μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Μετά από παρά πολλά χρόνια συμμετοχής μας ως αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και έχοντας διατελέσει αμφότερες αρχηγοί της, νιώθουμε χρέος μας να δώσουμε την ψυχή μας από όπου μας ζητηθεί, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμό, με μόνο στόχο να οδηγήσουμε τα Εθνικά μας συγκροτήματα, με την τόσο πλούσια κληρονομιά τους, σε νέες μεγάλες νίκες».