Γεμίστε δύο γήπεδα στις 12 Μαΐου

Απίστευτο. Μοναδικό. Ιστορικό. Ολυμπιακό! Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης και το όνομά του "ταξιδεύει" πάλι στα πέρατα της γης, χάρη σε μια παρέα κοριτσιών που βάλθηκαν να μας τρελάνουν.

Γεμίστε δύο γήπεδα στις 12 Μαΐου

Αυτό που κατάφεραν στη Βουδαπέστη τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, θα μνημονεύεται για χρόνια και θα αποτελεί οδηγό για κάθε ευρωπαϊκή ομάδα.

Με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό τσακισμένο τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, χωρίς ξένες παίκτριες στο ρόστερ, χωρίς δικό τους κολυμβητήριο, οι γοργόνες του Θρύλου απέδειξαν ότι όταν η ελληνική ψυχή συναντήσει το ολυμπιακό πάθος, τσακίζει τα πάντα στο διάβα της.

Ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, που μετράει 15 ευρωπαϊκούς τίτλους σε όλα τα αθλήματα, καμαρώνει για τα κορίτσια του πόλο, που μέσα στη Βουδαπέστη, πέτυχαν αυτό που τον περασμένο Σεπτέμβρη έμοιαζε ακατόρθωτο!

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η Ελευθερία Πλευρίτου, η Άλκηστη Μπενέκου, η Νικόλ Ελευθεριάδου, η Ελένη Κανετίδου, η Άλκηστη Αβραμίδου, η Χριστίνα Σιούτη, η Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Σοφία Τορνάρου, η Βάσω Πλευρίτου, η Χριστίνα Τσουκαλά, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, η Ιωάννα Σταματοπούλου, η Φωτεινή Τριχά, η Νεφέλη Χαλδαίου, η Σταυρούλα Δουρέκα!

Σήκωσαν τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό στις πλάτες τους και με την μαεστρική καθοδήγηση -αγωνιστική και ψυχολογική- του μοναδικού Χάρη Παυλίδη, σμίλεψαν το όνομα του Ολυμπιακού στο πάνθεον του ευρωπαϊκού πόλο.

Και τώρα; Η ανταπόδοση. Στις 12 Μαΐου, που είναι η φιέστα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 46ου Πρωταθλήματος, δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα αδιάθετο εισιτήριο! Να γεμίσει και δεύτερο γήπεδο! Όλα τα έσοδα από τα εικονικά εισιτήρια που έχουν τεθεί σε κυκλοφορία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα πάνε για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Για να γίνει ο Ολυμπιακός ακόμα πιο δυνατός! Να παραμείνει αυτοκράτορας. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού ως ελάχιστη αναγνώριση για όλα όσα έχουν πετύχει οι αθλητές του συλλόγου.

Και η ευρω-Κούπα... να είναι εκεί στο κέντρο του "Γ. Καραϊσκάκης" στις 12 Μαΐου να θυμίζει σε όλους τους Ολυμπιακούς ότι είναι... Πάσχα και Χριστούγεννα μαζί!