Το ευχαριστώ της Ασημάκη στον Χρήστο Θέο και τα παράπονα για αδιαφορία

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ασημάκη για την επέμβασή της στο ισχίο από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, οι αιχμές για αδιαφορία και το μήνυμα της επιστροφής.

Το ευχαριστώ της Ασημάκη στον Χρήστο Θέο και τα παράπονα για αδιαφορία

Σε επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής στο δεξί της ισχίο υποβλήθηκε η κορυφαία Ελληνίδα φουνταριστή Αλεξάνδρα Ασημάκη. Με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο άλλοτε πολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής ευχαρίστησε τον γιατρό Χρήστο Θέο για την φροντίδα που της παρείχε.

Παράλληλα όμως, άφησε αιχμές για αδιαφορία και έστειλε μήνυμα… επιστροφής! Υπενθυμίζεται ότι η Ασημάκη είχε ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο την αποχώρησή της από την ενεργό δράση.

Στην ανάρτησή της στο «instagram» αναφέρει:

«Ότι και να πω γι’ αυτόν τον κορυφαίο γιατρό μα πάνω απ’ όλα άνθρωπο είναι λίγο. Και θέλω να σταθώ στο άνθρωπος γιατί όλοι μπορεί να γνωρίζουν τη φήμη σου σ’ αυτό που κάνεις καλύτερα απ’ όλους. Αυτό όμως που ίσως δε ξέρουν όλοι παρά μόνο όσοι σε γνωρίζουν είναι πόσο σπουδαίος πραγματικά άνθρωπος είσαι. Σ’ ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για όλη την αγάπη, τη στήριξη και το νοιάξιμο που πήρα από εσένα πρώτα απ’ όλα όλον αυτόν τον καιρό και από το team σου εδώ στο metropolitan όλοι τους καταπληκτικοί και γεμάτοι ανθρωπιά, μα φυσικά μόνο τέτοια πρόσωπα θα μπορούσες να έχεις δίπλα σου.

Γράφω πολλά που ίσως να κουράζουν αλλά είναι το ελάχιστο για έναν άνθρωπο που μου στάθηκε έτσι όταν όλοι οι άλλοι γύρισαν την πλάτη. Χειρουργήθηκα λοιπόν στις 15/4, από τον γιατρό μου Χρήστο Θέο στο δεξί ισχίο. Κάτι λοιπόν που ίσως δε γνωρίζουν οι περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της εθνικής μας ομάδας είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα τραυματισμού με ταλαιπωρεί απ’ τα 25 μου.

Ωστόσο ποτέ δεν λιγοψύχησα, ποτέ δεν έχασα ούτε έναν αγώνα αντιθέτως ήμουν πάντα εκεί πρώτη στη μάχη για να δώσω τα μέγιστα στην υπηρεσία των ομάδων μου και της εθνικής μας ομάδας. Η ζημιά λοιπόν που προκλήθηκε στο ισχίο μου απ’ όλη αυτήν την υπέρ χρήση τόσα χρόνια ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε να υποβληθώ σε ολική αρθροπλαστική για να μπορέσω βασικά να ξαναπερπατήσω φυσιολογικά.

Παρ’ όλα αυτά αυτή μου η αυταπάρνηση ως αθλήτρια με τόσες επιτυχίες και σκληρούς αγώνες στην πλάτη της, αντί να ανταμειφθεί από αυτούς με τους οποίους πανηγυρίζαμε μαζί τους τίτλους, για τους οποίους εγώ έδωσα και τη ψυχή μου παρά τους πόνους, αντιθέτως εισέπραξα μόνο αδιαφορία και μηδέν βοήθεια στα δύσκολα. Δε χρειάζεται να πω παραπάνω οι καμπάνες χτυπάνε για πολλούς και όλοι αυτοί ξέρουν. Στο τέλος πάντα ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει, αυτό μου έχει διδάξει η ζωή.

Ξέρω ότι ο Θεός με προστατεύει γιατί μου έστειλε κοντά μου έναν άνθρωπο σαν εσένα @christostheos. Σ’ ευχαριστώ γιατρέ απ’ τα βάθη της ψυχής μου! Ο Θεός να σ έχει πάντα καλά! Όσο για εμένα έχοντας την κόρη μου που είναι η δύναμη μου και την οικογένεια και τον άντρα μου στηρίγματά μου θα γυρίσω ακόμα πιο δυνατή από πριν και όταν γυρίσω....».