Ολυμπιακός: Δημοσίευμα για τον αριστερόχειρα «φονιά» Φίλιπ Φιλίποβιτς

Σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα ο εξαιρετικός αριστερόχειρας, Φίλιπ Φιλίποβιτς θέλει να φύγει από τη Ζόλνοκ και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον διεθνή Σέρβο «φονιά».

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα για τον αριστερόχειρα «φονιά» Φίλιπ Φιλίποβιτς

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό συνεχίζονται, αφού όπως έχουμε πει η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της έτσι ώστε η ομάδα την επόμενη σεζόν να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή.

Αυτό άλλωστε δείχνουν και οι προσφορές σε Γιάννη Φουντούλη, Άγγελο Βλαχόπουλο. Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν έντονα το όνομα του Φίλιπ Φιλίποβιτς για τον Ολυμπιακό και το πρωί της Παρασκευής (9/4) ιταλικό δημοσίευμα - wpdworld.com - ήρθε να βάλει...φωτιά, αναφέροντας πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Σέρβο «φονιά» Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Ο διεθνής Σέρβος άσος αγωνίζεται στη Ζόλνοκ και θέλει, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί να αποχωρήσει από την Ουγγαρία, όπου πήγε πέρσι μετά το «διαζύγιο» με την Προ Ρέκο όπου και έπαιζε τα τελευταία χρόνια με τεράστια επιτυχία.

Ο Φιλίποβιτς είναι ένας από τους καλύτερους περιφερειακούς όλων των εποχών στον κόσμο. Έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του και φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε πως εάν και εφόσον γίνει αυτή η κίνηση, θα μιλάμε για την κορυφαία μεταγραφή όλων των εποχών στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Εκτός του Ολυμπιακού, για τον Σέρβο άσο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μπαρτσελονέτα που χρόνια θέλει τον συγκεκριμένο παίκτη αλλά εκείνος παρέμενε στην Προ Ρέκο.

Σαφώς και δεν είναι καθόλου εύκολη μεταγραφή, αφού εάν και εφόσον ο Φιλίποβιτς ανακοινώσει πως αποχωρεί από την Ζόλνοκ, τότε όλη η Ευρώπη θα...πέσει στα πόδια του.

Θυμίζουμε πως πριν από δύο καλοκαίρια, όταν είχε ακουστεί ο Γιόκοβιτς, ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν πως μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κροάτη άσου αλλά τελικά ο Ολυμπιακός τον απέκτησε όπως και τους Στέφαν Μίτροβιτς, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς εκείνη την περίοδο.