Κονσταντίν Μπίκαρι: Ο Καναδάς φουνταριστός...γίνεται Ιταλός!

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και πιο πληθαίνουν είναι οι...μεταγραφές και στις Εθνικές ομάδες πόλο. Έντονα ακούγεται πως ο Καναδός φουνταριστός Κονσταντίν Μπίκαρι θα γίνει Ιταλός!

Κονσταντίν Μπίκαρι: Ο Καναδάς φουνταριστός...γίνεται Ιταλός!

Πριν από λίγο καιρό ο σπουδαίος Ρώσος περιφερειακός, Κονσταντίν Καρκόφ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε διαδικασίες έτσι ώστε να πάρει την Κροατική υπηκοότητα και να παίξει σε δυο χρόνια στην Εθνική ομάδα της Κροατίας.

Μία απόφαση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και στη Ρωσία αλλά και στην Κροατία, αφού δημοσιεύματα στην Κροατία...επιτέθηκαν στην Ομοσπονδία θεωρώντας πως υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν και δεν χρειάζεται η εθνική τους ομάδα...μεταγραφές.

Τις τελευταίες ώρες, ακούγεται έντονα στην Ιταλία πως ο Καναδός Κονσταντίν Μπίκαρι θα ζητήσει να πάρει την Ιταλική υπηκοότητα έτσι ώστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι να παίξει με την ομάδα του Σάντρο Καμπάνια.

Ο Μπίκαρι, ο οποίος παίζει στη Φερεντσβάρος έχει ιταλικές ρίζες και είχε ακουστεί και στο παρελθόν πως θα παίξει στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας αλλά η παρουσία του Πίνο Πόρτζιο στον πάγκο του Καναδά, του άλλαξε την απόφαση.

Ο Πόρτζιο μετά το προολυμπιακό τουρνουά στο Ρότερνταμ έλυσε τη συνεργασία του με τον Καναδά και ο Μπίκαρι που βλέπει πως πολύ δύσκολα θα έρθει η διάκριση με την πατρίδα του, είναι έτοιμος να γίνει Ιταλός και να αγωνιστεί στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019.

Στο παρελθόν στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί με τους Ντάνιελ Πρέμους, Τάμας Μαρτζ, Αμάουρις Πέρεζ, Πιέτρο Φιλιόλι, Γουίλι Μολίνα, Μάικ Μποντέγκας και Άλεξ Τζιορτζέτι.

Η όλη κουβέντα για τον Μπίκαρι ξεκίνησε γιατί ο Αϊκάρντι σε δέκα ημέρες γίνεται 35 ετών και δύσκολα θα τον δούμε στο Παρίσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αντίθετα, ο Καναδός φουνταριστός είναι 30 και η λογική λέει πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας θα είναι διαθέσιμος.