Ουγγαρία - Ελλάδα 9-12: Νίκησε ξανά στη Βουδαπέστη

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε και της Ουγγαρίας σε φιλικό αγώνα 12-9, φτάνοντας τις τρεις νίκες στη Βουδαπέστη. 

Ουγγαρία - Ελλάδα 9-12: Νίκησε ξανά στη Βουδαπέστη

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα φιλικά και τρίτη στη Βουδαπέστη για την Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών. Τα κορίτσια του Τεό Λοράντου είχαν νικήσει την Τετάρτη (24/03) τη Ρωσία (11-9) στο πρώτο φιλικό (Πέμπτη, 25/03) επιβλήθηκαν επί της Ολλανδίας (16-15) στο επίσημο ματς για τα ευρωπαϊκά προκριματικά του World League και την Παρασκευή (26/03) λύγισαν με 12-9 και την Ουγγαρία σε φιλικό αγώνα.

Πολύ καλό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχοντας καλή εικόνα σε δεύτερο και τρίτο οχτάλεπτο. Πρώτη σκόρερ ήταν η Έλενα Ξενάκη με 4 τέρματα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Μυριθοκεφαλιτάκη χτύπησε στο πρόσωπο και αποχώρησε.

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/03) σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με την πανεπιστημιακή ομάδα της Ουγγαρίας, ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Εθνική Γυναικών.

Οκτάλεπτα: 1-2, 6-3, 3-1, 2-3

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 1, Τριχά, Ελευθεριάδου 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 4, Νίνου 1, Σιούτη, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.
Για την Ουγγαρία από ένα γκολ πέυχαν οι Σίλαγκι, Γκουρισάτι, Πάρκες, Ιλες, Μάτι, Λίμετερ, Γκάρντα, Ριμπάνσκα και Γκιόνσκιοσι.