Πόλο: Σπριντ την Παρασκευή (26/3) - Χωρίς δεύτερο γύρο οι άνδρες

Νέα επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα πόλο για την Α1 ανδρών αλλά και την Α’ Εθνική κατηγορία των γυναικών. Σπριντ για τους άνδρες την Παρασκευή (26/3)

Πόλο: Σπριντ την Παρασκευή (26/3) - Χωρίς δεύτερο γύρο οι άνδρες

Την Παρασκευή (26/3) εάν φυσικά δεν αλλάξει τίποτα την τελευταία στιγμή, θα έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος για την Α1 πόλο των ανδρών. Και το πρωτάθλημα γυναικών φυσικά θα ξεκινήσει αλλά αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε σπριντ αφού η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών έχει υποχρεώσεις στο World League.

Η ουσία είναι πως στη σημερινή τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκε να ξεκινήσουν και πάλι άμεσα οι αγώνες για την Α1 πόλο των ανδρών, αφού οι ημερομηνίες πιέζουν λόγω της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ημεγάλη διαφορά είναι πως δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος στους άνδρες. Με την ολοκλήρωση του α’ γύρου (απομένουν επτά αγωνιστικές) θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ με τη συμμετοχή των έξι πρώτων ομάδων.

Στην πρώτη φάση των πλέι οφ θα αγωνιστεί ο τρίτος της βαθμολογίας απέναντι στον έκτο και ο τέταρτος απέναντι στον πέμπτο ενώ οι δυο πρώτοι θα περάσουν χωρίς αγώνες στα ημιτελικά.

Η Ομοσπονδία είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει και Κύπελλο Ελλάδας, υπάρχουν ημερομηνίες αλλά για την ώρα τα πάντα είναι στον...αέρα λόγω της πανδημίας.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει και ανακοίνωση από την ΚΟΕ για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.