Πόλο: Αποφασίζουν αύριο (23/3) για τα πρωταθλήματα

Για αύριο Τρίτη (23/3) είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη στην ΚΟΕ για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων πόλο σε άνδρες και γυναίκες.

Πόλο: Αποφασίζουν αύριο (23/3) για τα πρωταθλήματα

Αύριο (23/3) τα σπουδαία για τα πρωταθλήματα πόλο σε άνδρες και γυναίκες. Η ΚΟΕ έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για τις 11.00, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος, που ξεκίνησε πάλι ύστερα από τέσσερις μήνες, έγινε ένας αγώνας στις γυναίκες, έξι στους άνδρες και εν συνεχεία είχαμε πάλι φινάλε!

Τελικά, η πολιτεία λίγες μέρες μετά άναψε το φως για νέα επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μία ημέρα στην άλλη.

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ

«Την επανεκκίνηση της ... επανεκκίνησης θα συζητήσουν αύριο (23/3, 11.00) σε Τηλεδιάσκεψη η ΚΟΕ και τα Σωματεία της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μετά και την τελευταία ΚΥΑ που επιτρέπει – εκ νέου – την διεξαγωγή αγώνων και στην Υδατοσφαίριση.

Οριστικό: «Πράσινο φως» για την επανεκκίνηση πρωταθλημάτων πόλο, χάντμπολ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου

Σημειώνεται ότι, το μεν πρωτάθλημα Α1 Ανδρών, που έκανε αρχικά σέντρα στις 10 Οκτωβρίου, σταμάτησε στις 4 Νοεμβρίου, επανεκκίνησε μετά από 4μηνη διακοπή στις 3 Μαρτίου και σταμάτησε την επομένη (4 Μαρτίου), το δε πρωτάθλημα Α' Γυναικών που είχε αρχίσει επίσης στις 10 Οκτωβρίου, σταμάτησε στις 31 Οκτωβρίου, ήταν να επανεκκινήσει στις 4 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε η νέα διακοπή στην αγωνιστική δράση.

Στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών έχουν διεξαχθεί οι 6 πρώτες αγωνιστικές, ενώ στο αντίστοιχο της Α' Γυναικών οι 5 πρώτες».