Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Συγχαρητήρια από ΕΟΕ, ΣΕΔΥ, ΠΣΑΤ και ΚΚΕ

Η εντυπωσιακή πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο ολυμπιακό τουρνουά της ανδρικής υδατοσφαίρισης στο Τόκιο εξακολουθεί να προκαλεί θετικές αντιδράσεις από φορείς που εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους. Αυτή τη φορά σειρά είχαν οι ΕΟΕ, ΣΕΔΥ, ΠΣΑΤ και το ΚΚΕ.

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Συγχαρητήρια από ΕΟΕ, ΣΕΔΥ, ΠΣΑΤ και ΚΚΕ

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία της εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών να προκριθεί στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο συνεχίζουν να καταφτάνουν στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας από διάφορους φορείς και απλούς φιλάθλους.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις που εξέδωσαν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου και το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Αναφέρουν αναλυτικά:

ΕΟΕ

«Εκ μέρους του προέδρου και όλων των μελών της ολομέλειας, παρακαλούμε να δεχτείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρόκριση της εθνικής ομάδας ανδρών υδατοσφαίρισης στο ολυμπιακό τουρνουά του "Τόκιο 2020".

Παρακαλούμε διαβιβάσετε στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής τα θερμά συγχαρητήρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς και την πεποίθηση ότι η πρόκριση αυτή θα συνοδευτεί με μια επιτυχημένη πορεία και διάκριση στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο».

ΣΕΔΥ

«Μπορεί να μας έχετε χαρίσει πολλές και μεγάλες επιτυχίες, η τελευταία όμως θεωρούμε ότι ήταν από τις μεγαλύτερες, μια και πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ευχόμαστε και επιθυμούμε η ομάδα αυτή, που μας έκανε να συγκινηθούμε και να χαρούμε τόσο πολύ, να κατακτήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες...».

ΠΣΑΤ

«Το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου σάς παρακαλεί να διαβιβάσετε τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στη μεγάλη εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών που για 16η φορά προκρίθηκε σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είμαστε βέβαιοι ότι η σπουδαία αυτή ομάδα θα κάνει για μια ακόμη φορά όλη την Ελλάδα υπερήφανη.

Επίσης, παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μας στον προπονητή και σε όλο το επιτελείο, καθώς και στη διοίκηση της ομοσπονδίας για τη διαρκή και ουσιαστική στήριξη».

ΚΚΕ

«Μεγάλη νίκη για μια μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια για την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, που με τη νίκη της απέναντι στη Ρωσία πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».