Νίκος Μπουδραμής: «Μοναδικά συναισθήματα»

Ο Νίκος Μπουδραμής εκπροσώπησε την ελληνική διαιτησία στο προολυμπιακό τουρνουά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Μοναδικά τα συναισθήματα για τον διεθνή ρέφερι, σε μία διοργάνωση όπου η Εθνική ομάδα πήρε και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Νίκος Μπουδραμής: «Μοναδικά συναισθήματα»

Ο Έλληνας διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής σφύριξε τους αγώνες Ρωσία-Ρουμανία, Ρουμανία - Γερμανία και Ρωσία - Καναδάς.

«Τα συναισθήματα σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός όπως είναι το Προολυμπιακό είναι μοναδικά. Η ευθύνη του διαιτητή είναι πολύ μεγάλη γιατί ένα λάθος σφύριγμα μπορεί να στερήσει την πρόκριση σε μία ομάδα», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ο Έλληνας διαιτητής έζησε από πολύ κοντά την προσπάθεια των διεθνών να προκριθούν στην Ολυμπιάδα και καταθέτει την άποψή του για την συνολική παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Το τουρνουά ήταν δύσκολο και πολύ ποιοτικό. Η Εθνική ομάδα ήταν δεμένη μεταξύ της, με τον κάθε παίκτη να ξέρει το ρόλο του και αυτό φάνηκε μέσα από τα παιχνίδια που έδωσε.

Είχε πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Ακόμη και όταν υπήρχαν δυσκολίες ήξερε πώς να τις αντιμετωπίσει.

Οι προπονητές είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά και ήταν πολύ διαβασμένοι απέναντι στις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι στο Τόκιο θα μας χαρίσει κι άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπουδραμής.