Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης: «Ήμασταν από τους τυχερούς γιατί βγαίναμε από το σπίτι μας»

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και θα βρεθεί το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο και στην μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη. Τι δήλωσε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης: «Ήμασταν από τους τυχερούς γιατί βγαίναμε από το σπίτι μας»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Στέλιος Αργυρόπουλος Κανακάκης ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της «γαλανόλευκης» με 15 γκολ σε 7 παιχνίδια.

Ο Στέλιος που ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα δυο τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα του 2017 και 2019, είπε:

«Νιώθουμε Μεγάλη χαρά και ευφορία. Το συναίσθημα είναι τρομερό. Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για όλες τις ομάδες. Δεν είχαμε μία σταθερή απόδοση. Υπήρχε τρομερό άγχος και πίεση. Τέλος καλό, όλα καλά.

Στον τελικό της διοργάνωσης, απέναντι στο Μαυροβούνιο (ήττα με 10-9), θέλαμε το κάτι παραπάνω, αλλά δεν μας βγήκε στο παιχνίδι.

Είναι τεράστια τιμή να εκπροσωπείς την χώρα σου στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Κάναμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Αφιερώνω την πρόκριση στις οικογένειές μας και σε όλους τους Έλληνες που πέρασαν και περνούν δύσκολες στιγμές εν καιρώ πανδημίας. Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς Έλληνες. Από εκείνους που μπορούσαν να βγουν από το σπίτι και να κάνουν αυτό που ήθελαν και έπρεπε. Καταφέραμε να κάνουμε τα ταξίδια μας και να υπηρετήσουμε το άθλημα που αγαπάμε.

Υποσχέσεις για την παρουσία μας στο Τόκιο δεν θα ήθελα να δώσω. Αυτό που υπόσχομαι σαν άνθρωπος και σαν αθλητής, είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας