Άγγελος Βλαχόπουλος: «Ανταποκριθήκαμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι του προολυμπιακού τουρνουά»

Ένα ακόμη πολύ μεγάλο παιχνίδι από τον Άγγελο Βλαχόπουλο. Πέντε τέρματα, καθαρό μυαλό από τον διεθνή περιφερειακό της Μπρέσια. Τον MVP του ημιτελικού με τη Ρωσία.

Άγγελος Βλαχόπουλος: «Ανταποκριθήκαμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι του προολυμπιακού τουρνουά»

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Άγγελος Βλαχόπουλος είπε:

«Ανταποκριθήκαμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι του προολυμπιακού τουρνουά. Παίξαμε καλή άμυνα, είχαμε ψυχή και πάθος και φτάσαμε στην πολυπόθητη πρόκριση. Είχαμε αυτοπεποίθηση και ήμασταν εξαιρετικά συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν από καθαρή ατυχία. Ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού από την αρχή έως το τέλος

Η πρόκριση στο Τόκιο σημαίνει πολλά για όλους εμάς που υπηρετούμε αυτό το ομαδικό σπορ. Διατηρήσαμε την παράδοση που έχουν οικοδομήσει εδώ και δεκαετίες οι προηγούμενες γενιές των Ελλήνων πολιστών. Αρκετά παιδιά πλέον θα έρθουν στις πισίνες για να γνωρίσουν αυτό το υπέροχο άθλημα το οποίο πρεσβεύουμε.

Αφιερώνουμε την πρόκριση στις οικογένειές μας, στους ομοσπονδιακούς προπονητές μας, στους προπονητές στους σωματείων μας και σε όλους εκείνους που μας έχουν στηρίξει. Θέλω να εκφράσω ένα ευχαριστώ και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο οποίος τα τελευταία οχτώ χρόνια που εγώ βρίσκομαι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι διαρκώς δίπλα μας.

Δεν θέλω σήμερα, ημέρα γιορτής και ανείπωτης χαράς, να εκφραστώ για την τύχη της Εθνικής το καλοκαίρι στο Τόκιο. Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τότε. Σίγουρα η ομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας