Live Streaming: Ελλάδα - Γεωργία (14:00)

Παρακολουθήστε σε LIVE Streaming μετάδοση τον αγώνα Ελλάδα - Γεωργία για το Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο Ρότερνταμ.

Live Streaming: Ελλάδα - Γεωργία (14:00)

Την ενδέκατη διαδοχική παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες (16η συνολικά) θέλει να εξασφαλίσει η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών στο Ρότερνταμ, όπου σήμερα (14/2) αρχίζει το Προολυμπιακό τουρνουά. Τα τελευταία τρία εισιτήρια για το Τόκιο θα κριθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο (20-21 Φεβρουαρίου), με την ελληνική ομάδα να προβάλλει, μαζί με την Κροατία και το Μαυροβούνιο, ως φαβορί για την εξασφάλιση της πολυπόθητης πρόκρισης.

Στο προ-ολυμπιακό τουρνουά θα μετάσχουν συνολικά δώδεκα ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους. Οι πρώτοι τέσσερις από κάθε όμιλο προκρίνονται στους προημιτελικούς (Παρασκευή 19/2), οι νικητές των οποίων περνούν στην τετράδα, όπου θα έχουν πλέον δύο ευκαιρίες να πάρουν το εισιτήριο για το Τόκιο: τους ημιτελικούς του Σαββάτου 20/2 και τον αγώνα για την 3η θέση, που θα γίνει την Κυριακή 21/2 (μαζί με τον τελικό, ο οποίος όμως θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετέχει στον Α΄ όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Γεωργία (14/2, 14:00), τη Βραζιλία (15/2, 17:00), την Τουρκία (16/2, 15:30), το Μαυροβούνιο (17/2, 17:00) και τον Καναδά (18/2, 15:30). Στον Β΄ όμιλο μετέχουν οι Κροατία, Ολλανδία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία και Αργεντινή.

Το παιχνίδι Ελλάδα - Γεωργία μεταδίδεται απευθείας από το κανάλι ERTSports της ψηφιακής πλατφόρμας ERTflix.

Δείτε εδώ τον αγώνα Πόλο, Ελλάδα - Γεωργία για το προολυμπιακό τουρνουά Ανδρών.