Προολυμπιακό πόλο γυναικών: Σε ΕΡΤ 3 και ERT Sports τα ματς της Εθνικής

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ξεκινά την Τρίτη (19/1) στην Τεργέστη την προσπάθειά της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης για τους αγώνες της «γαλανόλευκης».

Προολυμπιακό πόλο γυναικών: Σε ΕΡΤ 3 και ERT Sports τα ματς της Εθνικής

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ

«Από τη δημόσια τηλεόραση θα μεταδοθούν ζωντανά οι αγώνες της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Τεργέστης (19-24/1). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διεκδικεί την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς (του Τόκιο), για τρίτη φορά στην ιστορία της, μετά το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο και όλα τα παιχνίδια που θα δώσει για την πρόκριση θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Οι δύο πρώτοι αγώνες της Ελλάδας, στη φάση των Ομίλων του τουρνουά και συγκεκριμένα στον Α' Όμιλο, δηλαδή αυτοί κόντρα στο Καζακστάν την Τρίτη (19/1) και απέναντι στο Ισραήλ την Τετάρτη (20/1) θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ SPORTS, το κανάλι της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

Από την τρίτη αγωνιστική του Ομίλου και μέχρι το τέλος του τουρνουά, δηλαδή ο αγώνας της κόντρα στην Ουγγαρία, την Πέμπτη (21/1), ο προημιτελικός την Παρασκευή (22/1), ο καθοριστικός ημιτελικός το Σάββατο (23/1) και ο τελικός (που όλοι ευελπιστούμε ότι θα είναι ο μεγάλος) την Κυριακή (24/1) θα μεταδοθούν και από την ΕΡΤ 3.

Η αποστολή της Εθνικής έχει φτάσει από χθες (16/1) το απόγευμα στην Τεργέστη και έχει κάνει, ήδη, τις πρώτες της προπονήσεις κάτω από τα αυστηρά πρωτόκολλα που τηρούνται από τους διοργανωτές λόγω covid-19.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας στο Προολυμπιακό Τουνουά:

Τρίτη 19 Ιανουαρίου

17:00 Ελλάδα – Καζακστάν ERTFLIX (ΕΡΤ SPORTS)

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

17:00 Ελλάδα – Ισραήλ ERTFLIX (ΕΡΤ SPORTS)

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

15:00 Ελλάδα – Ουγγαρία ΕΡΤ3

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου

Προημιτελικά ΕΡΤ3 / ERTFLIX (ΕΡΤ SPORTS)

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Ημιτελικά ΕΡΤ3 / ERTFLIX (ΕΡΤ SPORTS)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Τελικός ΕΡΤ3 / ERTFLIX (ΕΡΤ SPORTS)».