Εθνική Ανδρών: Με αυτούς συνεχίζει ο Θοδωρής Βλάχος

Με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ προπονείται η Εθνική ανδρών που συνεχίζει την προετοιμασία της για το World League αρχικά και εν συνεχεία του προολυμπιακού τουρνουά στο Ρότερνταμ τον Φεβρουάριο.

Εθνική Ανδρών: Με αυτούς συνεχίζει ο Θοδωρής Βλάχος

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών προπονείται αυτές τις μέρες με τις ΗΠΑ, συνεχίζοντας την προετοιμασία της, για το Γουόρλντ Λιγκ αρχικά και εν συνεχεία του προολυμπιακού τουρνουά στο Ρότερνταμ τον Φεβρουάριο.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Θόδωρος Βλάχος έχει στη διάθεσή του 16 πολίστες:Κώστας Μουρίκης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Μάνος Ζερδεβάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Γκιουβέτσης, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γούβης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Γαλανίδης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Γιάννης Φουντούλης (ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης (ΜΠΡΕΣΙΑ), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ).

Ο φουνταριστός της Μπρέσια Δημήτρης Νικολαΐδης αναμένεται από σήμερα Δευτέρα να μπει σε φουλ πρόγραμμα και να βρίσκεται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού, Θοδωρή Βλάχου.

Η εθνική ομάδα θα πραγματοποιήσει μέχρι και αύριο Τρίτη κοινό καμπ και με την αντίστοιχη των ΗΠΑ, επίσης στον Πειραιά, ενώ στις 6 του μήνα μεταβαίνει στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας όπου (8-10/1) διεξάγονται τα προκριματικά του φετινού Γουόρλντ Λιγκ με τη συμμετοχή άλλων επτά εθνικών ομάδων: Κροατία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Ισπανία.