Εθνική Ομάδα: Κοινή προετοιμασία με τη Ρουμανία του Σάκη Κεχαγιά

Κοινή προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας του Σάκη Κεχαγιά, για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι κλήσεις του Θοδωρή Βλάχου.

Εθνική Ομάδα: Κοινή προετοιμασία με τη Ρουμανία του Σάκη Κεχαγιά

Τριήμερη κοινή προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας, όπου ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Σάκης Κεχαγιάς με συνεργάτη του τον Πάνο Βέργο, θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, από 28 έως 30 Δεκεμβρίου στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, εν όψει της συμμετοχής της (14-21 Φεβρουαρίου) στο Προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Θόδωρος Βλάχος έχει στη διάθεση του, 23 πολίστες:

Μουρίκης Κώστας, Γενηδουνιάς Κώστας, Καπότσης Μάριος, Δερβίσης Γιώργος, Σκουμπάκης Δημήτρης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης Στέλιος, Κάκαρης Κώστας, Χρυσοσπάθης Θανάσης, Πρέκας Μανώλης, Γαλανόπουλος Στέφανος, Ζερδεβάς Μάνος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Τζωρτζάτος Παναγιώτης, Γκιουβέτσης Κώστας, Καλογερόπουλος Στάθης, Γούβης Κώστας, Κουρούβανης Νίκος (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Γαλανίδης Κώστας, Γούνας Αλέξανδρος (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Φουντούλης Γιάννης (ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ), Βλαχόπουλος Άγγελος, Νικολαϊδης Δημήτρης (ΜΠΡΕΣΙΑ), Κολόμβος Χριστόδουλος (ΕΝΚΑ), Παπαναστασίου Αλέξανδρος (ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ).

Η Ρουμανία έρχεται στην Αθήνα στις 27 του μήνα, με 17 συνολικά πολίστες στην αποστολή της, που είναι οι: Μάριους Τικ, Κοσμίν Ράντου, Αλεξάντρου Γκίμπαν, Ρόμπερτ Γκέργκελιφι, Σέρμπαν Αμπρουντάν, Αντρέι Πριοτεάσαμ Τούντορ Φούλεα, Λεβέντε Βάνκσικ, Νταβίντ Μπότα, Βίκτορ Άντιπα, Βλαντ Γκεοργκέσκου, Αλεξάντρου Βατράι, Αντρέι Νεάμτου, Μπογκτάν Ρέμες, Φέρενς Κζενκ, Άντριαν Μιχαλούτα, Βλαντ Ντραγκομιρέσκου.

Η Εθνική, στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει (2-5 Ιανουαρίου) κοινό καμπ και με την αντίστοιχη των ΗΠΑ, επίσης στον Πειραιά, ενώ στις 6 του ίδιου μήνα μεταβαίνει στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας όπου (8-10/1) διεξάγονται τα προκριματικά του φετινού World League, με τη συμμετοχή άλλων 7 εθνικών ομάδων: Κροατία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Ισπανία.

Η Εθνική, στο πρώτο της παιχνίδι (7/1), αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Γαλλίας.

Οι 3 πρώτες εθνικές ομάδες της τελικής κατάταξης, προκρίνονται στο Super Final της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.