«Ο Μπίκαρι αντικαταστάτης του Μουρίκη» (vid)

Δημοσιεύματα από την Ιταλία, στέλνουν τον 27χρονο Καναδό φουνταριστό Κονσταντίν Μπίκαρι στον Ολυμπιακό. Πλησιάζει και ο Σκουμπάκης.

«Ο Μπίκαρι αντικαταστάτης του Μουρίκη» (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εδώ και καιρό ενημερωμένοι για τη συμφωνία του Μουρίκη με την Προ Ρέκο και όπως είναι λογικό είχαν κάνει ήδη τη διεργασία τους για τον αντικαταστάτη του. Ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Θρύλος για τα 2 μέτρα είναι ο Καναδός Μπίκαρι, με θητεία σε Γιουγκ και Μαρσέιγ.

Σήμερα το απόγευμα (12/6) Ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα πόλο, έγραψε πως «ο Μπίκαρι θα είναι ο αντικαταστάτης του Μουρίκη στον Ολυμπιακό». Ο διεθνής Καναδός πολίστας είναι γνώστης της Ευρώπης, αφού με τη Γιουγκ το 2015 έφτασε στο final 6 της Βαρκελώνης, ενώ φέτος με τη Μαρσέιγ έπαιξε στο EuroCup, με τους Γάλλους να αποκλείονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ των Ιταλών, γίνεται λόγος για τον 19χρονο φουνταριστό του Π. Φαλήρου Κώστα Κάκαρη. Ένας παίκτης που όχι μόνο απασχολεί τον Ολυμπιακό αλλά όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Άλλωστε όπως έχουμε τονίσει ξανά, οι Πειραιώτες παρακολουθούν όλα τα ταλέντα της χώρας και ο Κάκαρης είναι ένας από αυτά. Όπως φυσικά και ο Δημήτρης Σκουμπάκης της Γλυφάδας, ο οποίος κάθε ημέρα που περνά ολοένα και πλησιάζει στο μεγάλο λιμάνι.