Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών: Νέο καμπ προετοιμασίας στον Άγιο Κοσμά

Νέο τετραήμερο καμπ προετοιμασίας (25-28 Οκτωβρίου), πραγματοποιεί η Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών, στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά. Οι παίκτριες που κάλεσε ο Τεό Λοράντος

Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών: Νέο καμπ προετοιμασίας στον Άγιο Κοσμά

Καμπ προετοιμασίας ενόψει των υποχρεώσεων της στο Προολυμπιακό τουρνουά (17-24 Ιανουαρίου, Τεργέστη), πραγματοποιεί από την Κυριακή (25/10) και για τέσσερις ημέρες η Εθνική Ομάδα πόλο των γυναικών.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για το πρωί (08.30) της Κυριακής (25/10) τις εξής πολίστριες: Διαμαντοπούλου Χρυσή, Σταματοπούλου Ιωάννα,Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικολέττα, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Βασιλική, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία,Τριχά Φωτεινή, Σιούτη Χριστίνα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ξενάκη Έλενα, Χυδηριώτη Ιωάννα, Νίνου Ειρήνη, Κώτσια Χριστίνα, Πάτρα Μαρία, Κοντονή Ιουλιάννα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Αγγελίδη Φοίβη (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) και Σωτηρέλη Ελένη (ΕΘΝΙΚΟΣ).

Να θυμίσουμε βέβαια πως οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, θέλουν την παγκόσμια ομοσπονδία να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβάλει και πάλι το Προολυμπιακό τουρνουά λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Προολυμπιακό τουρνουά πόλο γυναικών: Νέα αναβολή σκέφτεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία