Ιωνικός: Αναστολή προπονήσεων στο πόλο – Δυο κρούσματα κορονοϊού

Για τις επόμενες δυο εβδομάδες σταματούν οι προπονήσεις στο τμήμα πόλο του Ιωνικού. Βρέθηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού.

Ιωνικός: Αναστολή προπονήσεων στο πόλο – Δυο κρούσματα κορονοϊού

Η ενημέρωση από τη διοίκηση

«Ο Α.Ο. Ιωνικός προτάσσοντας την ασφάλεια και την υγεία, ως οφείλουμε όλοι να πράττουμε, ανακοινώνει πως οι προπονήσεις για το τμήμα Υδατοσφαίρισης αναστέλλονται για τις επόμενες 14 μέρες καθώς εντοπίστηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο σύλλογος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον Ε.Ο.Δ.Υ. όσο και με την Γενική Γραμματεία αθλητισμού απ' όπου και δεχθήκαμε ακριβείς οδηγίες.

Συνεπώς σας ενημερώνουμε πως συστήνεται στους αθλητές για προληπτικούς λόγους, για τις επόμενες 5 ημέρες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις επαφές τους, και αν είναι δυνατόν να παραμείνουν στο σπίτι.

Με το πέρας των 5 ημερών, εφόσον δεν έχουν εμφανίσει κανένα σύμπτωμα, μπορούν με μεγάλη προσοχή να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν ξανά την Δεύτερα 2 Νοεμβρίου.

Τότε οι αθλητές αν δεν έχουν εμφανίσει κανένα σύμπτωμα όλο αυτό το διάστημα, μπορούν να επιστρέψουν χωρίς να έχουν πραγματοποιήσει κάποιο τεστ ή κάποια εξέταση. Αντιθέτως, όσοι (και αν) εμφανίσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τεστ Κορονοϊού.

Από την πλευρά του συλλόγου όλοι οι προπονητές θα πραγματοποιήσουν τεστ Κορονοϊού πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις τους.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως όλη η διαδικασία παρακολουθείτε από την Γ.Γ.Α. και τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Είναι τα πρώτα κρούσματα για την ομάδα μας στο κολυμβητήριο, στο οποίο παρουσιάστηκε κρούσμα και πριν λίγες μέρες σε άλλο σύλλογο, με τα αντανακλαστικά του Δήμου να είναι άρτια και άμεσα καθώς πραγματοποιήθηκε άμεσα απολύμανση του χώρου.

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε και είμαστε σίγουροι πως σε 2 εβδομάδες θα επιστρέψουν τα παιδιά μας υγιή, γεμάτα χαρά και όρεξη στις προπονήσεις».