Πόλο: Ο Γιάννης Μπενόπουλος στον Ιωνικό! (pic)

Ο Γιάννης Μπενόπουλος, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Ιωνικού!

Πόλο: Ο Γιάννης Μπενόπουλος στον Ιωνικό! (pic)

Σπουδαία συμφωνία για το τμήμα πόλο του Ιωνικού, που έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Μπενόπουλο, ο οποίος ήταν στον Ολυμπιακό στις ακαδημίες τα τελευταία 11 χρόνια!

Η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μπενόπουλο Γιάννη για το τμήμα της Υδατοσφαίρισης!

Ο έμπειρος τεχνικός διατέλεσε, τα τελευταία 11 χρόνια, προπονητής στις ακαδημίες Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού αποτελώντας έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους για την ανάπτυξη του γυναικείου τμήματος του Ερυθρόλευκου συλλόγου.

Αποχώρησε από τις ακαδημίες πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μπενόπουλος

Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει παίκτης της ομάδας μας, ενώ μάλιστα εκείνη την περίοδο έκανε και τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον Ιωνικό.

Ο κ. Μπενόπουλος θα αναλάβει την Γυναικεία ομάδα του Ιωνικού ενώ θα έχει υπό τον έλεγχό του τα κορίτσια όλων των ηλικιών της ακαδημίας μας.

Μάλιστα σε συνεργασία με τον Αρσένη Μαρούλη που θα καθοδηγήσει το Αντρικό τμήμα στην Α2 και θα έχει την συνολική εποπτεία των ακαδημιών, οι δύο έμπειροι προπονητές θα δώσουν στον σύλλογο την ώθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής που είναι άλλωστε και ο ξεκάθαρος στόχος.

Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού».