To Rumors στη Βουλιαγμένη αποχαιρέτησε τον Αλέξη Σταϊκόπουλο

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ήταν μέτοχος και σε γνωστό μαγαζί στη Βουλιαγμένη. - Οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του, γνωρίζοντάς τον από νεαρή ηλικία, θέλησαν να του πουν το δικό τους «αντίο». 

To Rumors στη Βουλιαγμένη αποχαιρέτησε τον Αλέξη Σταϊκόπουλο

Πριν λίγες μέρες «έφυγε» από τη ζωή ο Αλέξης Σταϊκόπουλος. Υπήρξε πολίστας, αλλά και προπονητής στο σπορ. Παράλληλα, ήταν και μέτοχος στο «Rumors», σε ένα από τα γνωστά μαγαζιά της περιοχής. Οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του, τον οποίο και γνώριζαν από νεαρή ηλικία, θέλησαν να του πουν το δικό τους «αντίο».

Συγκεκριμένα, έγραψαν: «Τον Αλέξη τον γνωρίσαμε 12 χρονών. Τον ζήσαμε προπονητή, φίλο, γείτονα στη διπλανή πόρτα (κυριολεκτικά), κολλητό, κουμπάρο και συνέταιρο.

Μαζί σε αγώνες πόλο, ταξίδια, ξενύχτια, πάρτυ, μαζί και σε προβλήματα και δυσκολίες. Μια σχέση ζωής με τα πάνω της και τα κάτω της.Όπως όλοι οι δεσμοί πραγματικής ΑΓΑΠΗΣ. Όσοι μας ξέρουν και τους 3 το γνωρίζουν καλά.

Ο πόνος είναι απερίγραπτος. Είμαστε συντετριμμένοι, σοκαρισμένοι και θυμωμένοι που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς.

Θα σε θυμόμαστε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ «Αλεξάκη» μας. Γιατί είσαι μέσα στην καρδιά μας.

Το RUMORS θα είναι πάντα «η τριπλέτα». Δεν χάνει κανένα κομμάτι του γιατί ο Αλέξης θα είναι ΠΑΝΤΑ μαζί μας. ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. Αναπόσπαστο κομμάτι μας.

Σ αγαπάμε πολύ, δεν μπορούμε να πούμε αντίο.

Στο επανιδείν με ένα τζιν τόνικ?

Άγγελος-Άννυ»

Η κηδεία του Αλέξη Σταϊκόπουλου

Η υδατοσφαίριση θρηνεί τον χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου