Κορασίδες: Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός 9-8: Μέσα από τα χέρια τους!

Ο Νηρέας Χαλανδρίου επικράτησε 9-8 του Ολυμπιακού και στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορίων των κορασίδων. Έχασε τεράστια ευκαιρία η ομάδα του Πειραιά δύο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε

Κορασίδες: Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός 9-8: Μέσα από τα χέρια τους!

Ο Νηρέας Χαλανδρίου είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία των Κορασίδων. Το συγκρότημα της Κατερίνας Οικονομοπούλου επικράτησε με ανατροπή 9-8 του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Οι «ερυθρόλευκες» έχασαν τεράστια ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στα πέναλτι αλλά η Ζαχαρίου δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, σε φάση που οι «ερυθρόλευκες» έπαιζαν με παίκτη παραπάνω.

Νηρέας Χαλανδρίου – Ολυμπιακός 9-8
Τα οκτάλεπτα:
(1-1, 2-4, 2-2, 4-1)
Νηρέας Χαλανδρίου (Κατερίνα Οικονομοπούλου): Αρβανιτάκη, Δασκαλάκη, Ν. Κοβάσεβιτς 3, Γεωργούση, Παναγιώτι 1, Κονταλέξη, Κανελλοπούλου, Τορνάρου, Ρουσάκη, Τριχά 5, Κακλή, Στασινού, Κατσιανού, Τσαγκαλίδη, Πατρικίου.
Ολυμπιακός (Στέργιος Τοροσιάδης): Φερεντίνου, Χριστοδούλου Α. 2, Τζωρτζακάκη, Βαμβακάρη 1, Ζαχαρίου 1, Μαργαρίτη, Υφαντή 3, Λύγουρα, Παπαδοπούλου 1, Θεοφανοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου Κ., Κωνσταντοπούλου, Στρογγυλούλη, Κλάγκου.