Μήνυμα Μουρίκη – Αβραμίδου στoν κόσμο του Ολυμπιακού: «Είσαι ο καλύτερος συμπαίκτης μας»

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης και η αρχηγός της γυναικείας, Άλκηστη Αβραμίδου έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους φίλους-μέλη των Πειραιωτών.

Μήνυμα Μουρίκη – Αβραμίδου στoν κόσμο του Ολυμπιακού: «Είσαι ο καλύτερος συμπαίκτης μας»

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης και η αρχηγός της γυναικείας, Άλκηστη Αβραμίδου έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους φίλους των Πειραιωτών, που είναι κάτοχοι της κάρτας μέλους του Συλλόγου.

«Αγαπητέ φίλαθλε του Ολυμπιακού,

Μια από τις περίεργες σεζόν, δεδομένα η πιο περίεργη στη σύγχρονη ιστορία του αθλητισμού, ολοκληρώθηκε.

Παρά το μεγάλο διάστημα της διακοπής στο οποίο εμείς ως αθλητές βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, μένοντας για μήνες εκτός πισίνας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Πετύχαμε έτσι το νταμπλ το οποίο συνοδεύσαμε με το αήττητο και αισθανθήκαμε ότι όσον αφορά τους εγχώριους στόχους, οι κόποι και οι θυσίες που κάναμε όλη τη χρονιά δεν πήγαν χαμένοι.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι ονειρευόμασταν και φέτος να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στην Ευρώπη, όπως όλες αυτές που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια όμως δυστυχώς αυτό δεν ήταν εφικτό αφού διακόπηκαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτές οι δυο κούπες, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας που ήρθαν και φέτος στο σύλλογο, έχουν και τη δική σου υπογραφή.

Ήρθαν χάρη και στη δική σου στήριξη. Μας στεναχώρησε το γεγονός ότι λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν ήσουν στην κερκίδα για να πανηγυρίσουμε μαζί όπως έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε όμως ότι στις επόμενες οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα γιορτάσουμε μαζί.

Σε κάθε περίπτωση, για να διαβάζεις αυτό το μήνυμα, σημαίνει ότι ήσουν από τους πρώτους που έσπευσαν να ανανεώσουν τη στήριξή τους στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν.

Εκ μέρους όλης της ομάδας πόλο Ανδρών, σε ευχαριστούμε για την βοήθεια που προσφέρεις στο σύλλογο μέσω της Κάρτας Μέλους!
Και μην ξεχνάς… Είσαι ο καλύτερος συμπαίκτης μας!

Με εκτίμηση,
Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών
Κώστας Μουρίκης».

«Μέσω του μηνύματος που ακολουθεί, και εκπροσωπώντας ως αρχηγός την ομάδα πόλο Γυναικών θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά για την έμπρακτη στήριξη στον Ολυμπιακό.

Μια στήριξη που μεταφράζεται με την ανανέωση ή την εγγραφή στα μητρώα του Ερασιτέχνη. Θέλω να γνωρίζεις ότι η βοήθεια που προσφέρεις στο σύλλογο είναι τεράστια και το… αποτέλεσμά της είναι αυτές οι δυο κούπες που κατακτήσαμε φέτος.

Το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας ήρθαν στον Πειραιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για αυτό. Και ήρθαν χάρη και στη δική σου συμβολή μέσω της Κάρτας Μέλους.

Ήταν μια περίεργη και πρωτόγνωρη σεζόν λόγω της πανδημίας που έπληξε όλο τον πλανήτη. Είχαμε και φέτος μεγάλα όνειρα για να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό εκτός από τους δυο εγχώριους τίτλους και αυτό είναι κάτι που μας στεναχωρεί. Ωστόσο η διατήρηση της κορυφής στην Ελλάδα και αήττητη κατάκτηση του νταμπλ μας αφήνει μια γλυκιά γεύση.

Είναι αλήθεια ότι η παρουσία σου μας έλλειψε ιδιαίτερα με τον τρόπο που ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις μετά την πολύμηνη διακοπή. Περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε ξανά σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ωστόσο οι δεσμοί του κόσμου του Ολυμπιακού με τη ομάδα παραμένουν πάντα ισχυροί. Όπως και η βοήθεια που μας παρέχετε ενισχύοντας το σύλλογο με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Για να παραμένουν ισχυρά όλα μας τα τμήματα και να κατακτούμε τους τίτλους για τον Ολυμπιακό.

Για μια ακόμη φορά σε ευχαριστούμε. Που αγαπάς, που έμπρακτα στηρίζεις, που ενισχύεις τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Με εκτίμηση,
Η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών
Άλκηστη Αβραμίδου».