Χάρης Παυλίδης: «Σημαντική νίκη και εμφάνιση ενόψει των τελικών»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βουλιαγμένη 14-7, εξασφάλισε την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών. Σε αυτό στάθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Χάρης Παυλίδης και η διεθνής πολίστρια, Βάσω Πλευρίτου.

Χάρης Παυλίδης: «Σημαντική νίκη και εμφάνιση ενόψει των τελικών»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βουλιαγμένη 14-7, εξασφάλισε την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών.

Σε αυτό στάθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Χάρης Παυλίδης και η διεθνής πολίστρια, Βάσω Πλευρίτου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε μετά το ματς: «Πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή εμφάνιση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και να διατηρήσουμε τα ποσοστά μας στο λιγότερο. Είναι μια νίκη και μια εμφάνιση σημαντική ενόψει των τελικών».

Πόλο: «Καταιγίδα» οι γυναίκες του Ολυμπιακού, 14-7 τη Βουλιαγμένη και πλεονέκτημα έδρας

Η Βάσω Πλευρίτου, η οποία πέτυχε τρία γκολ και έβαλε και εκείνη το δικό της λιθαράκι για να φτάσει η ομάδα του Πειραιά στη νίκη με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, τόνισε: «Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένες και προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το σύστημα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι λίγο περίεργο γιατί μετά από μια διακοπή τόσων μηνών είναι όντως περίεργο το συναίσθημα του αγώνα.

Παρ’ όλα αυτά δείξαμε ότι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένες, προσπαθήσαμε και πήρε το προβάδισμα που χρειαζόμασταν. Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους».