Εθνικός: Χωρίς τις ξένες Κους, Χάουτον γύρισε στις προπονήσεις

Πρώτη προπόνηση και για τα κορίτσια του Εθνικού στο πόλο. Επέστρεψαν στο πρόγραμμά τους, χωρίς τις ξένες Κους και Χάουτον.

Εθνικός: Χωρίς τις ξένες Κους, Χάουτον γύρισε στις προπονήσεις

Πρώτη προπόνηση και για τα κορίτσια του Εθνικού. Επέστρεψαν στο πρόγραμμά τους, χωρίς τις ξένες Κους και Χάουτον, που βρίσκονται εκτός Ελλάδας.

Ύστερα από περίπου δυο μήνες, τα κορίτσια του Εθνικού βρέθηκαν και πάλι στο νερό. Τα κολυμβητήρια της χώρας ανοίγουν το τελευταίο διάστημα, με τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού να ξεκινά με τη σειρά της, τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα διεξήχθη υπό την επίβλεψη του Ηλία Κατόπη, καθώς ο προπονητής Κώστας Φιτσανάκης αναμένεται σήμερα Τρίτη να πιάσει εκ νέου δουλειά, αφού λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής με τα εισιτήρια του δεν κατέστη δυνατό να βρίσκεται στον Πειραιά χθες Δευτέρα.

Από τις προπονήσεις θα απέχουν οι δύο ξένες αθλήτριες της ομάδας, Κούμπρα Κους και Έμα Χάουτον, οι οποίες βρίσκονται στις χώρες τους, Τουρκία και Νέα Ζηλανδία αντίστοιχα.

Απούσα για αυτή την εβδομάδα θα είναι η τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά, Ελένη Σωτηρέλη, η οποία και προπονείται με την Εθνική μας ομάδα αυτές τις μέρες. Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας αυτή την εβδομάδα, θα επιστρέψει και στις προπονήσεις με το σκουφάκι του Εθνικού.