Ελευθεριάδου: Κάθε χρόνο εδώ θα είμαστε!

Ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015 και μετράει ήδη τρία σερί πρωταθλήματα και το φετινό νταμπλ, έχοντας κλείσει τον περασμένο Ιανουάριο τα 20 της χρόνια.

Ελευθεριάδου: Κάθε χρόνο εδώ θα είμαστε!

Η Νικόλ Ελευθεριάδου για ακόμη μια χρονιά πανηγύρισε στον Πειραιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έδωσε το σύνθημα για τις επόμενες σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά στο fosonline.gr πως «κάθε χρόνο εδώ θα είμαστε».

Η διεθνής 20χρονη πολίστρια των νταμπλούχων ρωτήθηκε εάν το περσινό πρωτάθλημα με ανατροπή (3-2 από 0-2) ή το φετινό (3-0) είναι το πιο γλυκό και απάντησε πως «κάθε τίτλος και κάθε κούπα είναι γλυκιά. Σίγουρα πέρσι ήταν πολύ πιο δύσκολος τίτλος για εμάς αλλά σημασία έχει πως τα καταφέραμε. Φέτος δουλέψαμε σωστά, καλά, συγκεντρωμένα και για αυτό τον λόγο ήρθε και το 3-0 στη σειρά των τελικών. Άγχος δεν θα έλεγα πως είχαμε στον τρίτο τελικό. Σίγουρα υπήρχε μια ανυπομονησία για να νικήσουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη αλλά σε έναν ακόμη αγώνα, όπως έδειξε και το τελικό σκορ, ήμασταν καλύτερες και δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο». Για το γεγονός πως είναι το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του πόλο γυναικών, η Ελευθεριάδου υπογράμμισε «είναι ιστορικό επίτευγμα για εμάς και τον Σύλλογο μας. Τους φιλάθλους μας. Εάν δεν είχαμε τον κόσμο κι αυτή την τρομερή ενέργεια που μας μεταδίδει δεν θα τα είχαμε καταφέρει».

Τέλος η Νικόλ Ελευθεριάδου έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν «μας μένει μια πικρία γιατί η διοίκηση μας στηρίζει και θέλουμε να κάνουμε περήφανο το Σύλλογο και στην Ευρώπη. Δεν πήγαμε όπως θέλαμε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά κάθε χρόνο εδώ θα είμαστε. Θα προσπαθούμε, θα παλεύουμε και θα δουλεύουμε όλοι μαζί για το καλύτερο του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη».