Ο Ολυμπιακός «βύθισε» τη Βουλιαγμένη και στο Λαιμό

Έτοιμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι τα κορίτσια του Θρύλου αφού επιβλήθηκαν με 10-4 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό κι έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο γυναικών. 

Ο Ολυμπιακός «βύθισε» τη Βουλιαγμένη και στο Λαιμό

Πλέον ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής. Οι ερυθρόλευκες μπήκαν δυνατά στο ματς, άνοιξαν το σκορ με την Έγκενς. Η Έμολο με πέναλτι που κέρδισε η Ασημάκη από τη Νίχαους έκανε το 0-2.

Ήταν τέτοια η υπεροχή του Ολυμπιακού που έκλεισε το ημίχρονο χωρίς να δεχτεί γκολ. Με δύο γκολ της Έγκενς και ένα της Μυριοκεφαλιτάκη ανέβασαν τη διαφορά στα πέντε γκολ (0-5).

Το σκορ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στην τρίτη περίοδο με δύο γκολ των Τσουκαλά και Έγκενς (0-7). Η Βουλιαγμένη σκόραρε με τις Νιχάους και Νίνου (2-8) αλλά το ματς είχε κριθεί.

Οι Ασημάκη και Έμολο ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ πριν η Χυδηριώτη μειώσει στο τελικό 4-10.

Τα 8λεπτα:

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 4-10 (0-2, 0-3, 3-3, 1-2)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 1, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου Β., Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ε. 2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ., Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού