Ολυμπιακός: Στο Λαιμό για την νίκη πριν την διακοπή!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού για την 8η αγωνιστική (7/12, 17:00) του Α' ομίλου και θέλει να «κλείσει» την Α' φάση του πρωταθλήματος με θετικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός: Στο Λαιμό για την νίκη πριν την διακοπή!

Τη Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού αντιμετωπίζει το Σάββατο(7/12, 17:00), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου με την οποία ολοκληρώνεται η Α’ Φάση του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση είναι βαθμολογικά αδιάφορη με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, στην οποία βρίσκεται με 21 βαθμούς ενώ ο ΝΟΒ ακολουθεί στη δεύτερη με 15, ωστόσο οι «ερυθρόλευκες» θα παραταχθούν με στόχο την νίκη σε ισάριθμα ματς, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019.

Μετά το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος για δυο περίπου μήνες λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη το διάστημα 12-26 Ιανουαρίου 2020.

Η επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Γυναικών είναι προγραμματισμένη για την 1η Φεβρουαρίου, κόντρα στη Βουλιαγμένη για την Β’ Φάση του πρωταθλήματος, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον 3 φορές σε διάστημα 8 ημερών αφού στις 4/2 οι δυο ομάδες θα δώσουν το 2ο παιχνίδι της Β’ Φάσης και στις 8/2 θα τεθούν αντιμέτωπες για το πρώτο ματς της φάσης των «8» της Ευρωλίγκας.

Δηλώσεις

Ελευθερία Πλευρίτου: «Το Σάββατο παίζουμε ενάντια στην Βουλιαγμένη το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου αλλά και το τελευταίο παιχνίδι για την φετινή χρόνια αφού υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα. Βαθμολογικά είμαστε πρώτες είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε οπότε είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, ωστόσο εμείς θα μπούμε δυνατά από την αρχή και θα παίξουμε για την νίκη. Η κλήρωση για την προημιτελική φάση της Ευρώπης, βάσει της οποίας παίζουμε με τη Βουλιαγμένη, καθιστά αυτό το παιχνίδι πολύ σημαντικό αν και βαθμολογικά αδιάφορο».