Ολυμπιακός: Πρώτη «μάχη» με Βουλιαγμένη στον Πειραιά!

Η ώρα για την πρώτη μονομαχία της σεζόν κόντρα στην Βουλιαγμένη έφτασε για το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πρώτη «μάχη» με Βουλιαγμένη στον Πειραιά!

Η ώρα του πρώτου ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, έφτασε για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλήτριες υποδέχονται το Σάββατο (26/10) στις 16:00 στο Παπαστράτειο το Ν.Ο.Β. στη πρώτη φετινή «μονομαχία» μεταξύ των δυο ομάδων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου.

Μετά την ολοκλήρωση της δυνατής προετοιμασίας στην Ουγγαρία, όπου οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία, είναι έτοιμες για την αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη, όπου στόχο έχουν τη νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση. Ο Χάρης Παυλίδης υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Προερχόμαστε από μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία στη Βουδαπέστη, με αντιπάλους την Ούιπεστ, τη Εθνική Ουγγαρίας και την Βαζούτας και έχουμε πάρει λίγο ρυθμό. Το Σάββατο έχουμε το παιχνίδι με Βουλιαγμένη όπου θα μπούμε συγκεντρωμένα και για να πάρουμε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς».