Στους τελικούς του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός

Με τη δεύτερη σερί τους νίκη οι ερυθρόλευκες πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος

Στους τελικούς του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Ρεθύμνου με 25-2 και σε συνδυασμό με τη χθεσινή του νίκη θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Το σύνολο του Χάρη Παυλίδη μπήκε σοβαρό από την αρχή του παιχνιδιού χτίζοντας μία διαφορά έξι τερμάτων.

Είναι ενδεικτικό πως το Ρέθυμνο σκόραρε μόλις δύο γκολ ενώ στο δεύτερο και τέταρτο 8λεπτο δεν σημείωσε τέρμα. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη ηγήθηκε για άλλη μία φορά στην ερυθρόλευκη επίθεση σκοράροντας έξι τέρματα.

Οι Κυπελλούχες Ελλάδος πέρασαν στο δέκατο συνεχόμενο τελικό και περιμένουν τον αντίπαλο από το ζευγάρι Βουλιαγμένη-Εθνικός.

Ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες και οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για 11, 13, 15, 17, 19 Μαϊου (τα δυο τελευταία παιχνίδια εφόσον χρειαστούν).

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε:

«Τελείωσε η ημιτελική σειρά, πήγαμε καλά και σε τέτοια παιχνίδια, που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, είναι σημαντικό που δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό. Τώρα έχουμε δώδεκα μέρες μέχρι να αρχίσουν οι τελικοί και με τα σημάδια που μου δίνουν οι αθλήτριες μου είμαι πολύ αισιόδοξος».

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 0-7, 1-5, 0-6

Ν.Ο. Ρεθύμνου (Φιτσανάκης): Καραγιάννη, Φραγγελάκη, Καριπίδου Σ., Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 1, Παναγιωτάκη, Συριανόγλου, Στρατηδάκη 1, Πέττα, Φαρμάκη Ε, Λιμπιτάκη, Μαλλιαρού, Καραγιάννη. Καριπίδου Β.

Oλυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 6, Πλευρίτου Μ. 2, Έμολο 3, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού 3

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας