Ολυμπιακός: Θετικά συμπεράσματα στην Ουγγαρία

Θετικό είναι το πρόσημο που συνοδεύει την ολοκλήρωση της κοινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού με την Ούιπεστ στην Ουγγαρία.

Ολυμπιακός: Θετικά συμπεράσματα στην Ουγγαρία

Άκρως θετικό ήταν το πρόσημο της κοινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού με την Ούιπεστ στην Ουγγαρία. Εκτός τις κοινές προπονήσεις των δύο ομάδων, η ομάδα πόλο γυναικών του πειραϊκού συλλόγου είχε τη δυνατότητα να δώσει δυνατά φιλικά τόσο σε κανονικές συνθήκες τέλεσης αγώνα, όσο και προπονητικού χαρακτήρα, αντιμετωπίζοντας επίσης την Εθνική Ουγγαρίας και την Βάζουτας.

Στα δυο πρώτα τεστ, προπονητικού χαρακτήρα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 20-14 από την Εθνική Ουγγαρίας και με 9-6 από την Ούιπεστ και στα δυο τελευταία όπου πραγματοποιήθηκαν σε κανονικές συνθήκες τέλεσης αγώνα, επικράτησε με 14-11 της Βάζουτας και με 12-9 της Ούιπεστ.

Την Παρασκευή (18/10) το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή κοινή προπόνηση με την Ούιπεστ και μια βραδινή του Ολυμπιακού με την οποία ολοκληρώνεται η παρουσία στη Βουδαπέστη. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα επιστρέψει το Σάββατο (19/10) το μεσημέρι στην Ελλάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε τα εξής: «Δώσαμε πολύ δυνατά παιχνίδι απέναντι στην Εθνική Ουγγαρίας, την Βάζουτας και την Ούιπεστ, το οποία μας έδωσαν ρυθμό. Είχαμε την ευκαιρία να μοιράσουμε το χρόνο σε όλες τις αθλήτριες με αποτέλεσμα να πάρουν εμπειρίες και οι μικρότερες. Είδαμε τις αδυναμίες μας ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα δείγματα γραφής που παρουσιάσαμε».