Ολυμπιακός: Με τον Εθνικό ως τυπικά φιλοξενούμενες

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (12/10) το απόγευμα (17:00) τον Εθνικό στο Παπαστράτειο. Πλευρίτου: "Μας περιμένε ένα εύκολο σχετικά παιχνίδι".

Ολυμπιακός: Με τον Εθνικό ως τυπικά φιλοξενούμενες

Με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στην Α1 Πόλο Γυναικών, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Εθνικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/10) στις 17:00 στο Παπαστράτειο.

Οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν ως τυπικά φιλοξενούμενες στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα στρέψουν την προσοχή τους στην κοινή προετοιμασία με την Ούιπεστ στην Ουγγαρία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει την προσεχή Τρίτη για τη Βουδαπέστη για τις κοινές προπονήσεις με την ουγγρική ομάδα και θα επιστρέψει το Σάββατο (19/10). Το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο στις 26/10 στις 16:00, με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι η 3η αγωνιστική για φέτος και μας περιμένει ένα εύκολο σχετικά παιχνίδι. Ωστόσο από την πλευρά μας βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με την ίδια σοβαρότητα. Η αναμέτρηση με τον Εθνικό, προηγείται του ταξιδιού μας στην Ουγγαρία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό και ουσιαστικό κομμάτι της προετοιμασίας μας, αφού θα δώσουμε αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια μέσα σε 4 ημέρες».