Παυλίδης: «Ο τελικός είναι ο... ημιτελικός»

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το final four του  LEN Trophy εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πάντοβα 

Παυλίδης: «Ο τελικός είναι ο... ημιτελικός»

Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού ρίχνεται αύριο στην μάχη για την κατάκτηση του LEN Trophy που θα διεξαχθεί στην Ματαρό της Ισπανίας. Οι ερυθρόλευκες θα αναμετρηθούν κόντρα στην ιταλική Πάντοβα (13/4,16:00) για την πρόκριση στο τελικό της διοργάνωσης. Το άλλο ζευγάρι του final four συμπληρώνει η Ουγγρική Ντουναϊτσβάρος και η οικοδέσποινα Ματαρό. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή της ομάδας Χάρη Παυλίδη και την αρχηγό της Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Χάρης Παυλίδης:«Τα τελευταία πέντε χρόνια παίζουμε τουλάχιστον μια φορά μέσα στη σεζόν με την Πάντοβα. Τους σεβόμαστε πολύ και τον προπονητή τους και τις παίκτριες. Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα με την τακτική που έχει η Πάντοβα. Όλες οι iταλικές ομάδες έχουν καλή τακτική, είναι γρήγορες και δυνατές ομάδες, με έμπειρες παίκτριες και κάθε παιχνίδι είναι κλειστό παιχνίδι. Για μένα αύριο είναι ο τελικός. Αν δεν κερδίσεις αύριο τότε δεν θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις στον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα μου θα είναι έτοιμη αύριο να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Πάντοβα και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για την υποδοχή και τη φιλοξενία. Δεν ξέρω αν είμαστε το φαβορί ή όχι. Εάν είμαστε πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στην πισίνα, εκτός μπορούμε να λέμε πολλά πιο εύκολα. Σίγουρα ήρθαμε εδώ για να τα δώσουμε όλα και στα δυο παιχνίδια. Είναι και οι τρεις υπόλοιπες ομάδες πολύ καλές, τις σεβόμαστε και ελπίζω ότι η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».