Παυλίδης: «Θέλαμε η Μανωλιουδάκη να τερματίσει την καριέρα της με ιδανικό τρόπο»

Ο Χάρης Παυλίδης αναφέρθηκε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στη Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Παυλίδης: «Θέλαμε η Μανωλιουδάκη να τερματίσει την καριέρα της με ιδανικό τρόπο»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για την κατάκτηση του έκτου σερί πρωταθλήματος, αλλά και την απόσυρση της Φιλιούς Μανωλιουδάκη.

Για την Φιλιώ Μανωλιουδακη που τερματίζει την καριέρα της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ συγκινητικό. Η Φιλιώ είναι μαζί μου 15 χρόνια , από μικρό κοριτσάκι έγινε ολόκληρη γυναίκα. Ολοκλήρωσε μια τεράστια καριέρα με τον ιδανικό τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Είχαμε μεγάλο άγχος γι΄αυτό. Για να κλείσει την καριέρα της με αυτό τον τρόπο. Πάντα έπαιζε καταλυτικό ρόλο μέσα και έξω από την πισίνα και της εύχομαι τα καλύτερα. Θα μας λείψει, αλλά ξέρω ότι θα είναι πάντα κοντά μας.

Για το που κρίθηκε ο πέμπτος τελικός: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ένα γκολ που βάλαμε εμείς και δεν έβαλε η Βουλιαγμένη, με παίκτη παραπάνω ή με παίκτη λιγότερο. Οι ομάδες είναι σχετικά ισοδύναμες. Νομίζω όμως ότι συνολικά μέσα στη χρονιά ήμασταν καλύτεροι από την Βουλιαγμένη. Κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα δίκαια και δεν νομίζω ότι αμφισβητείται από κανέναν. Η Βουλιαγμένη πήρε το Κύπελλο και αυτή δίκαια. Μοιραστήκαμε τους τίτλους».

Για το αν τους έχει μείνει μια γλυκόπικρη Euroleague: «Η διαιτησία στο Σαμπαντέλ ήταν τραγική και το λέω τώρα που τελειώσαμε, επειδή δε μου αρέσουν οι διακαιολογίες. Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο τέλος, αλλά δεν αντέξαμε. Είχαμε παίξει δύο δύσκολα παιχνίδια σε 24 ώρες, πολλές αθλήτριες ήταν με δύο ποινές. Υπάρχει μια πικρία, αλλά υπάρχει το κίνητρο για την επόμενη σεζόν».

Για το πού αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Στους προέδρους μας, κ.κ. Κουντούρη, Μαρινάκη που μας υποστηρίζουν και ηθικά και οικονομικά».