Γλυφάδα - Ολυμπιακός 3-20: Πρώτες και καλύτερες οι «ερυθρόλευκες»

Κλείδωσε και μαθηματικά την πρωτιά στην γ’ φάση του πρωταθλήματος, που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Γλυφάδα - Ολυμπιακός 3-20: Πρώτες και καλύτερες οι «ερυθρόλευκες»

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού με τη νίκη τους επί της Γλυφάδας με 20-3, σήμερα το απόγευμα στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» εξασφάλισαν και μαθηματικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ότι και να συμβεί το επόμενο Σάββατο στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν μπροστά με 6-0 ενώ το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να είναι μπροστά με 9-1. Στο τρίτο οκτάλεπτο με ένα 4-2 ο Θρύλος ανέβασε τη διαφορά στα δέκα γκολ, απέναντι στην ομάδα της Γλυφάδας (13-3). Οι «ερυθρόλευκες» στην τελευταία περίοδο, δεν δέχθηκαν γκολ, σημείωσαν επτά ακόμη και έτσι έφτασαν στο τελικό 20-3 επί της Γλυφάδας.

Πρωταγωνίστρια του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη που σκόραρε τέσσερα γκολ και έγινε η πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 Γυναικών.

ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 3-20

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-3, 2-4, 0-7.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού, Κολιτσοπούλου, Λούδη, Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 1, Γκέλη, Καρύτσα, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Δουρέκα Στ., Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 2, Δουρέκα Σ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού 1.