Νέα επίθεση της Καμμένου στη γραμματεία (vid)

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου, τα έβαλε με τη διαιτησία και τη γραμματεία μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό το video μετά το τέλος του αγώνα.

Νέα επίθεση της Καμμένου στη γραμματεία (vid)

Η Αλεξία Καμμένου για ακόμη μια φορά, ύστερα από ήττα βέβαια της ομάδας της, τα έβαλε με τη διαιτησία και τη γραμματεία. Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο μετά το τέλος του αγώνα, όπου η προπονήτρια της Βουλιαγμένης έχει πάει στη γραμματεία και τα βάζει με όλους και με όλα.

Στο ΝΟΒ διαμαρτύρονται για τη φάση της αποβολής στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού, με την Κική Λιόση (βοηθός της Καμμένου) να αντικρίζει και την κόκκινη κάρτα. Η ουσία είναι πως για ακόμη μια φορά στη Βουλιαγμένη, ύστερα από ήττα σε ματς με τον Ολυμπιακό, στέκονται στη διαιτησία και στη γραμματεία.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη Χίο, όπου ο ΝΟΒ πήρε το πρώτο του τρόπαιο ύστερα από έξι χρόνια, όλα ήταν τέλεια. Περίπου έναν μήνα, τίποτα δεν ήταν τέλειο στο Λαιμό. Φυσικά, πάλι μετά την ήττα της Βουλιαγμένης από τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό.