Νίνου: «Ξεκινήσαμε τα ημιτελικά με σοβαρότητα»
Η Ειρήνη Νίνου αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού στα ημιτελικά της Α1 πόλο γυναικών.
Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Εθνικού στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των ημιτελικών της Α1 κατηγορίας.
Μετά τον αγώνα η Ειρήνη Νίνου σχολίασε το παιχνίδι και υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να εμφανιστούν σοβαρές απέναντι στις «κυανόλευκες»
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξεκινήσαμε τη σειρά με ένα καλό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές. Σίγουρα, ήμασταν λίγο κουρασμένες από το προηγούμενο παιχνίδι με την Σαμπαντέλ. Παρόλα αυτά, ξεκινήσαμε τους ημιτελικούς με σοβαρότητα και πήραμε την πρώτη νίκη. Κάναμε, όμως, κάποια λάθη. Δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ σχετικά, αλλά σε γενικές γραμμές, φαινόμασταν αρκετά έτοιμες, με αυτοπεποίθηση και σκοράραμε αρκετά. Συνεχίζουμε. Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμα ματς με τον Εθνικό».