Την Πέμπτη (17/1) η επιστροφή των διεθνών στον Ολυμπιακό

Την επιστροφή των 7 διεθνών πολιστριών που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα περιμένει ο Χάρης Παυλίδης, ενόψει του δεύτερου ματς με τη Βουλιαγμένη το προσεχές Σάββατο (19/1, 16.00).

Την Πέμπτη (17/1) η επιστροφή των διεθνών στον Ολυμπιακό

Με ορίζοντα την αναμέτρηση κόντρα στη Βουλιαγμένη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/1) στις 16:00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV, προετοιμάζεται η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους στη Β’ φάση του πρωταθλήματος κόντρα στον ΝΟΒ, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη να περιμένει την επιστροφή των 7 διεθνών πολιστριών που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα οι Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου και Ιωάννα Σταματοπούλου, βρίσκονται στη Ρωσία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Από εκεί θα αναχωρήσουν το βράδυ της Τετάρτης (16/1) και από την Πέμπτη (17/1) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία των πρωταθλητριών για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη.