Χείμαρρος τα κορίτσια του Ολυμπιακού (25-2)

Με το εντυπωσιακό 25-2 επί του Ρεθύμνου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Α’ φάση του πρωταθλήματος γυναικών ο νταμπλούχος Ολυμπιακός. Επτά γκολ η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.  

Χείμαρρος τα κορίτσια του Ολυμπιακού (25-2)

Οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδη δεν είχαν κανένα πρόβλημα κόντρα στο Ρέθυμνο στο φινάλε της α’ φάσης του πρωταθλήματος γυναικών. οι «ερυθρόλευκες» ήταν σαρωτικές στον Πειραιά (25-2) και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός στα μισά της τελευταίας περιόδου ήταν μπροστά με 21-0 (!). Οι Φαρμάκη, Γαβαλά πέτυχαν τα δυο γκολ στα τελευταία λεπτά ενώ για τον Ολυμπιακό όπως είπαμε και παραπάνω η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη που έμαθε τα μυστικά στο Ρέθυμνο, πέτυχε 7 γκολ. Οι Ασημάκη και Ελευθερία Πλευρίτου είχαν από 4 τέρματα.

Οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς έμειναν εκτός από τον σημερινό αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 5-0, 5-0, 8-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 4, Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Κανετίδου, Γκόφερς 3, Β. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 7, Δουρέκα, Παπαναστασίου 1, Φουντωτού 2.

ΝΟ Ρεθύμνου: Ζοφώλη, Μαλιαρού, Μ. Καρυπίδου, Μ. Φαρμάκη 1, Γαβαλά 1, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Χρ. Παπαγιωτάκη, Ελ. Φαρμάκη, Συριανόγλου, Σολανάκη, Καραγιάννη, Ηρ. Καρυπίδου.