Ο Oλυμπιακός απάντησε στη Βουλιαγμένη με την Ασημάκη (8-7)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 8-7 της Βουλιαγμένης στο ντέρμπι της Α1 γυναικών με γκολ της Αλεξάνδρας Ασημάκη 2’’ πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Oλυμπιακός απάντησε στη Βουλιαγμένη με την Ασημάκη (8-7)

Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α1 γυναικών. Με γκολ της Αλεξάνδρας Ασημάκη 2’’ πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο Θρύλος πήρε την νίκη με 8-7 και...απάντησε στη νίκη του ΝΟΒ στον α’ γύρο.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Βουλιαγμένη και πάλι έδειξε σκληρή και έτοιμη, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που αυτή τη φορά ξεκίνησε καλά στην παίκτρια παραπάνω (4/5) αλλά στο τέλος...έχυσε την καρδάρα με το γάλα έχοντας 0/3 στην παραπάνω και ένα χαμένο πέναλτι με την Έγκενς. Χαμένο πέναλτι είχε και η Ελευθερία Πλευρίτου.

Ο ΝΟΒ που ήταν εξαιρετικός στην παραπάνω (ξεκίνησε με 4/4), βρέθηκε μπροστά 4-2 και 5-3 στο δεύτερο οκτάλεπτο αλλά στο τρίτο ο Ολυμπιακός απάντησε και ισοφάρισε με τις Μυριοκεφαλιτάκη, Έγκενς (στην προηγούμενη φάση είχε το χαμένο πέναλτι).

Η ίδια στην τελευταία περίοδο έγραψε το 6-5 αλλά η Ελληνιάδη ισοφάρισε σε 6-6 στην παραπάνω. Η Ελευθερία Πλευρίτου έκανε το 7-6 στην κόντρα (3.28 πριν από το τέλος) αλλά η Ξενάκη έβαλε τέλος στις ελπίδες του Ολυμπιακού να ανατρέψει τη διαφορά του α’ αγώνα (7-5 το πρώτο παιχνίδι), κάνοντας το 7-7, για να μιλήσει στο φινάλε η Ασημάκη που έκανε το 8-7.

Τα οκτάλεπτα 1-2, 2-3, 2-0, 3-2

Τα γκολ:

Ολυμπιακός: Μ. Πλευρίτου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Τσουκαλά 1, Έγκενς 2, Ελ. Πλευρίτου 1, Ασημάκη 1

Βουλιαγμένη: Χυδηριώτη 3, Νίνου Ε. 1, Πάτρα 1, Ελληνιάδη 1, Ξενάκη 1.