O Ολυμπιακός θέλει να απαντήσει στη Βουλιαγμένη

Χωρίς κόσμο ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός περιμένει στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» τον αήττητο φέτος ΝΟΒ στο ντέρμπι των γυναικών. Ζωντανά από το OSFP TV (16.00).

O Ολυμπιακός θέλει να απαντήσει στη Βουλιαγμένη

Δεύτερη «ναυμαχία» αύριο Σάββατο, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη στις γυναίκες. Για την 5η αγωνιστική αυτή τη φορά, οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδη υποδέχονται στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» τη Βουλιαγμένη της Αλεξίας Καμμένου, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα στον α’ γύρο του πρωταθλήματος και ο ΝΟΒ θέλει να παραμείνει αήττητος και φυσικά να κλειδώσει την πρωτιά στον ‘Α Όμιλο της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Το ντέρμπι της 5ης Αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή των νταμπλούχων, Χάρη Παυλίδη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη ενόψει της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Προετοιμαζόμαστε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που παρουσιάσαμε στο Λαιμό, γιατί σίγουρα η εικόνα αυτή δεν μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Σίγουρα θα μας λείψουν οι φίλαθλοί μας γιατί παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών αλλά ο στόχος μας είναι να αγωνιστούμε με πάθος και να φτάσουμε στη νίκη». Πριν από το σπριντ στον Πειραιά, ο Χάρης Παυλίδης θα ανακοινώσει ποια από τις ξένες (Μπάκλινγκ, Έγκενς, Γκόφερς) θα μείνει εκτός.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Εθνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ρέθυμνο. Για τον Β’ Όμιλο, ο ΑΝΟ Γλυφάδας φιλοξενεί τη ΝΕ Πατρών.

Το αυριανό πρόγραμμα

Εθνικό Ηρακλείου, 15.30: ΝΟ Ρεθύμνου – Εθνικός (Χατζηαναστασίου, Κατσώνης)

Εθνικό Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», 16.00: Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης (Μοίραλης, Κουρτίδης)

Κολ. «Αντώνης Δημητρόπουλος», 16.00: ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΕ Πατρών (Δαμιανάκης, Θωμάς)