Ξέσπασε σε κλάματα η Πλευρίτου και δήλωσε: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος.

Ξέσπασε σε κλάματα η Πλευρίτου και δήλωσε: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το πρωτάθλημα και η Μαργαρίτα Πλευρίτου μετά το τέλος του αγώνα με την Βουλιαγμένη ξέσπασε σε κλάματα.

Αναλυτικά η Μαργραρίτα Πλευρίτου δήλωσε:

«Δεν γνωρίζω ποιο πρωτάθλημα είναι. Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα γνωρίζω ότι με αυτή τη σύνθεση μπορεί να είναι το τελευταίο. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό που έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, γιατί κανένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο.

Έχουμε δουλέψει σε καθημερινή βάση σε μία ρουτίνα πολύ σκληρή και πολύ πιεστική για πολλά χρόνια συνεχόμενα. Με κάποια συγκεκριμένα κορίτσια που είμαστε μαζί τόσα χρόνια και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ.

Είμαι πολύ περήφανη για κάθε μία ξεχωριστά και για όλες μαζί, το σύνολο που έχουμε δημιουργήσει. Και πραγματικά θέλω να πω σ' αυτά τα κορίτσια που έρχονται ότι έχει πολύ μέλλον το ελληνικό πόλο».

Για το μήνυμά της για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θα ήθελα να έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος. Να είναι το κολυμβητήριο όπως ήταν πριν κάποια χρόνια, όπως ήταν στον τελικό του Ευρωπαϊκού το 2015, που ήταν γεμάτο. Πραγματικά είναι κάτι που θα ήθελα να το ζήσουν όλες οι γενιές. Είναι μοναδικό. Ο σύλλογος είναι τεράστιος. Δείχνει σε κάθε άθλημα πόσο ψηλά στάνταρ έχει και ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και είμαι πολύ περήφανη που για ακόμη μία χρονιά είμαι μέλος της ομάδας»