Εθνικός - Άλιμος 9-10: Νίκησε και τερμάτισε για πρώτη φορά τρίτος

Ο Άλιμος επικράτησε του Εθνικού στον Πειραιά με 10-9 και τερμάτισε για πρώτη φορά στην τρίτη θέση της Α1 πόλο γυναικών. 

Εθνικός - Άλιμος 9-10: Νίκησε και τερμάτισε για πρώτη φορά τρίτος

Ο Άλιμος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Εθνικού με 10-9 και κατέκτησε για πρώτη φορά στην Ιστορία του την τρίτη θέση στην Α1 πόλο γυναικών.

Η ομάδα του Βέργου σημείωσε τη δεύτερη νίκη που χρειαζόταν και «έκλεισε» τη σειρά με τον ιδανικότερο τρόπο. Ο Άλιμος ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με διαφορά μέχρι και τέσσερα τέρματα (5-1 στο πρώτο μέρος).

Ο Εθνικός μείωσε στην εκπνοή της τρίτης περιόδου 8-7 αλλά ο Άλιμος σημείωσε άλλα δυο τέρματα και έκανε το 10-7. Στο τέλος ο Εθνικός απλά μείωσε (10-9 στο 3:41 από τη λήξη) αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να στείλει το δεύτερο τελικό για τη 3η θέση τουλάχιστον στα πέναλτι.

Στη τελευταία επίθεση ανέβηκε και η Ελένη Σωτηρέλη όπως είχε γίνει και στο τελικό του Κυπέλλου, όμως το σουτ της Λένας Μιχαΐλοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 4-4, 2-1, 2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Όλγα Οικονόμου, Τέρνερ 1, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου, Μιχαϊλοβιτς 2, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Σοφία Τορνάρου 1, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.

ΑΛΙΜΟΣ (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 2, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 1, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 1, Σιγάλα, Μανή, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 2, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 1, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου 2, Θεοφανοπούλου.