Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 9-13: «Αγκαλιά» με τον τίτλο!

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός «άλωσε» την έδρα της Βουλιαγμένης, τη νίκησε με 13-9 και απέχει πλέον μια νίκη από την κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου πρωταθλήματος!

Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 9-13: «Αγκαλιά» με τον τίτλο!

Χάρμα ιδέσθαι οι «θρυλέαινες»! Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 13-9 στο Λαιμό τον ΝΟ Βουλιαγμένης, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και την Κυριακή (26/5, 16.30) στον Πειραιά θα ψάξει την τρίτη νίκη που θα του χαρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή!

Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα από νωρίς καθώς προηγήθηκαν με 4-3 στο πρώτο οκτάλεπτο ενώ ανέβασαν τη διαφορά τους στα πέντε τέρματα (9-5) στο ημίχρονο, μια διαφορά που διατήρησαν μέχρι το φινάλε παρά την αντεπίθεση της ομάδας της Κικής Λιόση που πλησίασε στα δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός είχε πολυφωνία στην επίθεση αφού οι Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φωτεινή Τριχά και Στεφανία Σάντα πέτυχαν από δύο τέρματα η κάθε μία. Από πλευράς των γηπεδούχων, η Σλίκινγκ πέτυχε τρία γκολ και ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ενώ δύο γκολ είχε η Έλενα Ελληνιάδη και η Γιαννοπούλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-5, 3-3, 1-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 2, Κρασσά, Σλίκινγκ 3, Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Τζούστρα 1, Κουρεμέτη, Λουπάκη, Καπτετοπούλου, Βάλβη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 2, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Σάντα 2, Β. Πλευρίτου 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ.