Ολυμπιακός: Για το 2-0 στους τελικούς με τη Βουλιαγμένη

Έτοιμη είναι η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη (24/5, 18:00).

Ολυμπιακός: Για το 2-0 στους τελικούς με τη Βουλιαγμένη

Τη δεύτερη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δίνει, την Παρασκευή (24/5), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Συγκεκριμένα, στις 18:00, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον δεύτερο τελικό της Α1, με μοναδικό στόχο το «διπλό» και το 2-0 στη σειρά.

Μετά τη νίκη (14-5) στον πρώτο τελικό στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ», οι «ερυθρόλευκες» του Δημήτρη Κραβαρίτη θέλουν «πάρουν» και το δεύτερο ματς στην έδρα της Βουλιαγμένης, ώστε να κάνουν το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24.

Ενόψει του αγώνα η Ιωάννα Χυδηριώτη δήλωσε: «Αύριο, αντιμετωπίζουμε και πάλι την ομάδα της Βουλιαγμένης, για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Όπως στο πρώτο ματς, έτσι και τώρα, περιμένουμε έναν άκρως ανταγωνιστικό αγώνα, καθώς και οι δυο ομάδες διεκδικούν και θέλουν πολύ τη νίκη. Είδαμε και διορθώσαμε τα λάθη μας από τον πρώτο τελικό. Θα παλέψουμε για ακόμη μια φορά για τη νίκη».