ΝΟ Βουλιαγμένης-Άλιμος ΝΑΣ 12-7: Θέλει τελικούς και το απέδειξε!

Αποφασισμένος να βρεθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος έδειξε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος επικράτησε με 12-7 του Αλίμου ΝΑΣ στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Την Παρασκευή (17/5) το δεύτερο παιχνίδι. 

ΝΟ Βουλιαγμένης-Άλιμος ΝΑΣ 12-7: Θέλει τελικούς και το απέδειξε!

Αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στους τελικούς της Α1 έκανε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος υπέταξε με 12-7 τον Άλιμο ΝΑΣ στο κολυμβητήριο του Λαιμού για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η ομάδα της Κικής Λιόση κατάφερε να αποκτήσει διαφορά στο δεύτερο οκτάλεπτο, την οποία και επέκτεινε στην τρίτη περίοδο φτάνοντας τελικά σε μια δίκαιη και ξεκάθαρη επικράτηση.

O δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου την Παρασκευή στις 21.45, με τον Άλιμο ΝΑΣ να ψάχνει την ισοφάριση της σειράς σε 1-1, στην πρώτη του συμμετοχή σε ημιτελικά πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Βουλιαγμένη θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες της για να βρεθεί στους τελικούς της Α1 γυναικών.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ –ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ 12-7

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 4-2, 4-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου 2, Κρασσά 2, Σλίκινγκ 3, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα 1, Κουρεμέτη, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 2, Χαλδαίου, Ασημάκη, Ζλάτου, Σιγάλα, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 2, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου, Θεοφανοπούλου.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Κραβαρίτης.